• De Rocker 3.0 - Wij verhuizen naar Zele!

  • Wij verlaten na 67 jaar de thuisbasis in Wetteren en verhuizen in de zomer van 2020 naar een gloednieuwe site van 3 hectaren in Zele.

    Met deze investering maken we onze ambitie verder waar om dé logistieke partner in de Benelux te worden voor de opslag en distributie van voeding onder geleide temperatuur.

    Het nieuw magazijn in Zele.

    We bouwen een volledig nieuw duurzaam magazijn met voorraadbeheersysteem, een cross dock platform met transportbeheersysteem en een kantorencomplex in het Wijnveld in Zele. Die zal dienst doen als centrale hub voor zowel België, Nederland als Luxemburg. De strategische ligging stelt ons in staat aan alle logistieke noden van onze klanten te voldoen. Ook kunnen we zo de dagelijkse distributie naar de retail, groothandel én detailhandel verder uitbreiden. Dit alles resulteert in een verdubbeling van de huidige opslag- en transportcapaciteit. De activiteiten in Baasrode blijven behouden.

    Wilt u meer informatie over onze logistieke totaaloplossingen voor geconditioneerde opslag & transport? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.