• Geschiedenis

    In 1953 richtte Albert De Rocker in Wetteren Transport De Rocker op. Aanvankelijk werden ondermeer mazout, piepschuim, vijzen en bouten, javel en geestrijke dranken vervoerd. Nog steeds vervoert De Rocker Logistics gist voor Algist Bruggeman, één van de oorspronkelijke productpeilers van het bedrijf. Sedert meer dan twintig jaar wordt chocolade vervoerd voor Barry Callebaut. Zo werd het vervoer van voeding onder geleide temperatuur de hoofdactiviteit.

    Mevrouw Denise De Rocker nam in 1982 de fakkel van haar vader over en bouwde het bedrijf verder uit. In 1989 werd naast het koelvervoer van voedingsproducten een nieuwe logistieke dienst toegevoegd: gekoelde opslag. Op de Biezeweg in Kwatrecht-Wetteren werd een ‘state of the art’ gekoeld rekkenmagazijn gebouwd, een truckwash incluis gezien het grote belang van hygiëne bij het voedingstransport. In 1990 volgde ten slotte een gekoeld hoogbouwmagazijn.

    In 1996 behaalde De Rocker Logistics het kwaliteitslabel ISO 9002-1994, dat in 2003 werd omgevormd tot ISO 9001-2000.

    In 2006 nam Rudy Denutte (voormalig natiebaas) Transport De Rocker over en werd de naam veranderd in De Rocker Logistics. Sinds de overname wordt voortdurend gewerkt aan de uitbouw van een hypermodern logistiek bedrijf door het introduceren van de nieuwste systemen en de uitbouw van een zeer moderne infrastructuur. Maar vooral door het investeren in talentrijke, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers!