• Over ons

  In de dagelijkse activiteit van een onderneming neemt logistiek een steeds belangrijkere plaats in.
  Een sterk beheer van de logistieke capaciteiten is van strategisch belang geworden en bepaalt ontegensprekelijk het lange termijnsucces. Nieuwe logistieke inzichten, zoals het supply chain denken en third party logistics, bieden bedrijven in een snel veranderende en globaliserende wereld enorme besparingsmogelijkheden. De Rocker Logistics ziet hierin voor zichzelf een belangrijke rol weggelegd. Met name dé logistieke partner worden onder geleide temperatuur door het aanbieden van een geïntegreerde supply chain service op een flexibele en kwalitatief hoogstaande wijze. Binnen de voedingswereld genieten we een zeer sterke reputatie bv. binnen de chocolade-industrie, al beperken onze diensten zich niet tot deze nichebranche. In onze partnership-strategie staat het bedenken van logistieke maatwerkoplossingen centraal. We dialogeren permanent vanuit een actieve probleemoplossende houding, waaruit nieuwe concepten en strategieën worden voorgesteld. Verder garanderen we een kwaliteitsbeleid dat stevig gefundeerd is op een continue verbetering van onze diensten.

  Hier houdt het echter voor ons niet op. We voegen er maar al te graag een derde dimensie aan toe. Hoewel het moderne zakendoen, mede door de concurrentiële druk, een ernstige aangelegenheid is, kiezen wij bewust voor een onderneming op mensenmaat. Een bedrijf met een open geest, waar het 'fun' is om samen en voor te werken. Een omgeving waar direct contact met de klant vanzelfsprekend is, waar echte lange termijnrelaties worden gebouwd, gebaseerd op wederzijds respect, fair-play en een echte win-win-spirit. Kortom waar ‘waarachtig partnership’ concreet voelbaar is.

  Wij, het management en het enthousiaste medewerkersteam van De Rocker Logistics kijken er naar uit om dit samen met u waar te maken.

  Rudy Denutte
  Managing Director
  De Rocker Logistics NV